Slippfest for RÅTA!

Slippfest for bok 2 er overkill, tenkte jeg, men "Du må ha fest," sa Internet, "Og du må ha plass til flere enn sist!" Slippfesten til Odinsbarn var så bra at jeg kviet meg for å ha en ny. Men skulle jeg fulgt den logikken hadde jeg jo aldri skrevet en oppfølger heller, så derfor bøyer jeg meg ydmykt for overmakten og ønsker HJERTELIG VELKOMMEN til slippfest for RÅTA, fredag 10.10 på Gaasa i Oslo. Men først: noen viktige presiseringer:

RÅTA slippfest fredag 10.10
  • Limousinene står på rekke utenfor RÅTA-terminalen på Gardermoen. Velg den du syns har penest farge - eller sjåfør - og behold den til oppholdet er over. Følg eget RÅTA-kjørefelt inn til sentrum. Det har høyere fartsgrense, så turen tar bare 15 minutter. Champagne i bilens barskap. 
  • Cocktailparty på slottet avholdes før slippfesten. Kongelige har fått beskjed om å innfinne seg, og betale drinkene. Befolkningen for øvrig er oppmuntret til å ta ferie. 
  • Slippfesten starter kl. 19 på Gaasa (Storgata 36, straka vegen fra Domkirka). Alt pompøst preik skal være ferdig kl. 20, eller avbrytes brått når kaken kommer. Det serveres litt mat (veggis og ikke) og alkohol, som betyr at du må være 18 år. Jeg kommer mer enn gjerne ut i forgården til yngre lesere som vil ha klem og signatur. 
  • RÅTA selges og signeres på festen, men jeg vil se andre bøker også. Derfor: Om du har utgitt bok eller tegneserie, eller skal gjøre det snart, så ta med et eksemplar til utstillingsbord. Show your stuff! Og kom som du er, eller i full galla, det spiller ingen rolle. Cosplayere får selvsagt ekstra kjærleik, og umåtelig god karma. 


Og hva karma angår har jeg subsidiert denne posten, slik at alle som deler får et "Get out of Hell"-frikort, eller kan oppgradere neste gjenfødsel fra insekt til pattedyr. Skeptikere må som vanlig ta til takke med gleden over å ha støttet et medmenneske. 

Sign up på Facebook

Vi ses snart! :)