Slippfest - EVNA!

Ravneringene slippfest. For tredje og siste gang. Det er herlig. Det er fryktelig. Men vi sier som Theoden: "If this is to be our end, then I would have them make such an end, as to be worthy of remembrance!"

Slippfest - EVNA

Så: HJERTELIG VELKOMMEN til slippfest for EVNA, torsdag 22.10 på Gaasa i Oslo. (Storgata 36, straka vegen fra Domkirka) Festen starter kl. 19, og som i fjor satser vi på at alt pompøst preik skal være ferdig kl. 20, så vi kan gå løs på den nå legendariske kaka, og instagramme hverandres klær.

Ja, jeg elsker cosplayere og øser masse karmapoeng over alle som stiller i kostyme, men det er selvfølgelig ikke et must. Kjærleik og vin får du uansett, og lettspist småmat for veggiser og ikke-veggiser.

Både EVNA og de andre bøkene selges og signeres på festen, men selvfølgelig signerer jeg gamle bøker også. Eller pupper, for den saks skyld. Og du vil også kunne få kjøpt andre fantasybøker av mine fine forfatterkolleger på samme forlag.

Aldergrensen er 18 år, men jeg kommer mer enn gjerne ut i den hyggelige forgården til yngre lesere som vil ha klem og signatur.

Festen varer til Slokna tar oss. Førstemann hjem er en ravnesulter! (Ei pyse ...)